fbpx

GESCHIEDENIS

De ontwikkelaars van het gepatenteerde concept van OPAL-Systems haalden hun inspiratie bij de Japanners, die hun tatami’s en huizen verwarmen met een warmwatertapijt dat amper 1 cm dik is.
Sedert haar oprichting in december 2009 installeerde de onderneming OPAL-Systems NV meer dan 80 000 m² reactieve vloerverwarming onder houtvloeren in heel België, het Groothertogdom Luxemburg, Zwitserland, Frankrijk, Nederland en Libanon. Met meer dan 800 tevreden klanten stijgt het aantal installaties op jaarbasis gestaag met ongeveer 25%.
Ons systeem dat in projecten van 10 tot 5 000 m² wordt geïnstalleerd, blijft zich aan alle situaties aanpassen: het gaat om hele gebouwen uit de tertiaire en residentiële sectoren, om nieuwbouw of renovatieprojecten, maar net zo goed om bijgebouwen, veranda’s, kantoren, appartementen, lofts, musea en scholen. Ook voor sportzalen draaien we onze hand niet om!
We gaan vandaag onverminderd door met het uittesten van speciale toepassingen met om het even welk type bekleding (tegels, parket, hars, linoleum, tapijt
…), die we naargelang de noden zwevend, verlijmd of vernageld monteren. Door zijn aanpassingsvermogen en reactiviteit is OPAL-Systems het ideale verwarmingssysteem voor de woning van vandaag en morgen.

OPAL-SYSTEMS IN BEELD

ENGAGEMENT

ONS TEAM

drapeau luxembourg drapeau belge

Pierre-Yves FRANCK

Afgevaardigd bestuurder

drapeau luxembourg drapeau belge

Charlotte FRANCK

Technisch-commercieel afgevaardigde - particulieren, studiebureaus, architecten en verwarmingstechnici

drapeau luxembourg drapeau belge

Beatrice BESTGEN

Directieassistente

drapeau belge

Aldo MEZIERES

Technicus - ploegbaas

drapeau suisse

Stephan Millius

Algemeen directeur Zwitserland

drapeau suisse

Nathalie Bovio-Rossier

Administratief verantwoordelijke

drapeau suisse

Robin Gillioz

Technicus - ploegbaas

LABELS EN CERTIFICERINGEN