Engagement

Voor OPAL SYSTEMS, is het uitermate belangrijk respect te hebben voor het milieu, onze medewerkers en onze klanten. Dat is de reden waarom ons team sterk is toegewijd aan de waarden die we willen overbrengen via ons product. Deze toewijding vertelt veel over de ecologie, de oorsprong, de duurzaamheid en de kwaliteit van ons werk.

MILIEU

OPAL-systems ontving de Belgische  Energie-en Milieuprijs 2013 (Business Class Product Innovation Award).

“Deze categorie erkent innovaties die een duidelijke verbetering van de kwaliteit van leven en de positieve impact op het milieu en het gebruik van energie tonen. Haar acties dragen bij tot de verbetering van het welzijn en de welvaart van onze maatschappij. ”

De houten panelen gebruikt door OPAL SYSTEMS zijn van MDF (Medium-Density Fibreboard) gemaakt van gerecycleerd  hout uit duurzaam beheerde bossen. Zij worden erkend door PEFC en FSC-labels.

Deze panelen zijn in formaldehyde-emissie vergelijkbaar met die van natuurlijk hout.

Ze worden gebruikt voor industriële toepassingen van interieur en zijn bestand tegen vocht.

pefc   fsc

Garantie

OPAL SYSTEMS zorgt voor de beste kwaliteit van de geleverde materialen en de perfecte afwerking van de installatie. Een garantiecertificaat dekt alle buizen en accessoires voor een termijn van 10 jaar, vanaf de datum van installatie.

Wij hebben het genoegen om U mee te delen da we in het bezit zijn van het QualityPRO label. Dit is een kwalitatief label in de bouwsector.

autocollant-2016_fr-nl-sm